Het ontmoetingscentrum Lyvore

Fijn u te ontmoeten! Een ontmoeting kan iedere dag bijzonder maken. Wij begrijpen hoe waardevol zo’n ontmoeting is en doen er alles aan dat mogelijk te maken. Bij Lyvore bent u altijd welkom in Het Ontmoetingscentrum bij u in de buurt, elke dag opnieuw.

Kom binnen!

In ons ontmoetingscentrum bieden we u allerlei activiteiten aan. Dit is de ideale plek om rustig een krantje te lezen, een sportief potje te biljarten, te klaverjassen of gezellig een kop koffie te drinken en natuurlijk hoort daar soms een zelfgebakken stukje taart bij! Heeft u energie om in beweging te komen en iets actiefs te ondernemen? Dan kunt u meedoen aan bijvoorbeeld gymnastiek of yoga. Vindt u het prettig als wij voor u koken? Iedere dag verzorgen we een heerlijke lunch of een warme maaltijd. Kom bij ons binnen en schuif gezellig aan.

Iedereen is welkom

De deuren van Het Ontmoetingscentrum staan voor iedereen open, maar in de eerste plaats natuurlijk voor ú. Het maakt ons niet uit of u bij Lyvore woont, een andere zorgaanbieder of zelfstandig thuis. Uiteraard hoeven lichamelijke beperkingen of geheugenproblemen u niet te weerhouden van een bezoek aan ons ontmoetingscentrum. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. En dat geldt ook voor de mensen om u heen: uw partner, familie, vrienden en mantelzorgers. Zij zijn eveneens van harte welkom. Wanneer ze u gezelschap houden, staat ook voor hen de koffie klaar. De verschillende locaties van onze ontmoetingscentra bevinden zich in de bosrijke omgeving van Birkhoven in Amersfoort, aan de Troelstralaan in Baarn en naast Het Zorgplein in Soest.

Activiteiten die passen bij ú

We organiseren in onze ontmoetingscentra, vrijwel dagelijks, activiteiten die we graag afstemmen op uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om kunst en cultuur of om bewegen, eten, drinken, of gezelligheid. We spelen graag in op uw voorkeuren. Meedoen aan activiteiten draagt eraan bij dat u langer actief en zelfstandig blijft. Uiteraard bepaalt u zelf voor welk programma u kiest. In het gesprek met de Coach Ontmoetingscentrum benoemt u uw persoonlijke wensen en wij nemen die mee bij de samenstelling van uw eigen programma.

De verschillende ontmoetingsgroepen

Woont u zelfstandig en heeft u een specifieke zorgvraag? Dan kunt u samen met andere ouderen gebruik maken van de beschutte ontmoetingsgroepen, waar u één of meerdere dagdelen per week aan kunt deelnemen. Het programma is erop gericht dat u zich zo lang mogelijk geestelijk en lichamelijk vitaal voelt en thuis kunt blijven wonen.

Uw partner of uw mantelzorger wordt niet vergeten; we hebben ook aandacht voor hun vragen. In het gesprek met de coach bespreken we graag hoe u samen zo goed mogelijk wordt ondersteund, zodat u thuis kunt blijven wonen.