Smakelijk eten voor bewoners en bezoekers

Lekker eten is belangrijk. Het is een van de dingen die het leven mooi maakt. En het met elkaar aan de dis zitten is een gezellig en sociaal moment. Daarnaast is het van essentieel belang gezond en gevarieerd te eten. Als uw eetlust afneemt of u eet volgens een bepaald dieet, dan kunt u contact opnemen met de diëtiste bij Lyvore.

Soest

Restaurant Het Dalzicht in Soest, op de begane grond van locatie Molenschot, biedt dagelijks heerlijk verse maaltijden; eenvoudig, vegetarisch, of een meer luxueuze maaltijd met een biefstukje en champignons staan op de kaart. Vanuit de frontofficekeuken bereiden de medewerkers van Het Dalzicht het dagmenu. Geopend van 8.30 – 17.30 uur.

Indien u met vaste regelmaat in ons restaurant wilt komen eten, dan heeft u ook de mogelijkheid om u aan te melden voor een driegangenmenu naar keuze, op dagen naar keuze, maandag t/m zondag. Deze maaltijden moeten twee dagen van tevoren besteld worden. Bij de receptie van Molenschot kunt u zich aanmelden voor de driegangenmenu’s. U krijgt bij de receptie een keuzemenuformulier, keuze uit drie menu’s. De verwerkingstijd van uw keuzemenu duurt één week. Om u, indien u dit wenst, de tussenliggende dagen toch al een maaltijd te kunnen aanbieden, krijgt u het standaard A-menu geserveerd.

Baarn

Op locatie Santvoorde in Baarn kunt u elke dag tussen 8.00 – 16.30 uur binnenlopen voor een (warm) drankje, een snack of een borrel. Ook kunt u zich aanmelden voor een driegangenmenu naar keuze, op dagen die u wenst van maandag t/m zondag tussen 12.00 – 13.15 uur. Tot twee dagen van tevoren kunt u hiervoor reserveren bij het restaurant van Santvoorde.

Amersfoort

Het Grand Café Birkhoven in Amersfoort, gelegen aan de Soesterweg, biedt eveneens dagelijks verse maaltijden. Vanuit de frontofficekeuken wordt u een kom verse soep, smakelijke salade, een snack uit de frituur of een heerlijk belegd broodje (zolang de voorraad strekt) geserveerd. De keuken is open tot 18.00 uur. Ook kunt u zich aanmelden voor een driegangenmenu naar keuzen op dagen die u wenst van maandag t/m zondag. Deze maaltijden moeten twee dagen van tevoren besteld worden bij het Grand Café Birkhoven, aan de balie of telefonisch.

U bent van harte welkom en we zien u graag aan tafel!

Thuis aan tafel

Blijft u liever thuis en geniet u daar van uw maaltijd, dan kan dat natuurlijk ook. Er kunnen diverse redenen zijn waardoor u tijdelijk of permanent niet meer zelf kookt. Voor de gemeente Soest (inclusief Soesterberg) heeft de SWOS een maaltijdvoorziening aan huis met warme, koelverse en vriesverse maaltijden (ook vegetarisch). Er kan rekening worden gehouden met uw dieet.
Voor actuele prijzen en uitgebreide informatie verwijzen wij een u graag naar de website van de SWOS.

De SWOS is voor vragen ook bereikbaar op telefoonnummer (035) 588 53 88 of per e-mail: maaltijden@swos.nl

Delen

Locaties

Hfst 14 (18.0)
Molenschot

Molenschot is een woonzorglocatie midden in Soest. Er is altijd iets te beleven; restaurant Het Dalzicht en Het Ontmoetingscentrum Soest bevinden zich ook op deze locatie.