Seniorenrestaurants: iedereen is welkom!

Lekker eten is belangrijk. Het is een van de dingen die het leven mooi maakt. En het met elkaar aan de dis zitten is een gezellig en sociaal moment.

Op Santvoorde kunt u elke dag tussen 12.00 en 13.15 uur van een warme maaltijd genieten in het 55+ restaurant. Tot twee dagen van tevoren kunt u reserveren bij de receptie van Santvoorde.

Restaurantavonden

In Soest en in Baarn organiseren we regelmatig restaurantavonden voor senioren in onze restaurants. Deze avonden worden aangekondigd in de Baarnsche- en Soestercourant. We zien u graag aan tafel! U bent van harte uitgenodigd en u kunt op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur reserveren bij de receptie van Santvoorde en de receptie van Molenschot, te bereiken via (088) 356 00 00. 

Restaurant Dalzicht

Het restaurant Dalzicht in Soest, op de begane grond van Molenschot, biedt dagelijks heerlijke verse maaltijden, eenvoudig met een stukje kip, vegetarisch, of een meer luxueuze maaltijd met een biefstukje en champignons. Het staat regelmatig op de kaart! Tegenover de biljarttafel presenteert de kok van Dalzicht het dagmenu. Als de wisselende dagmenu's voor u te veel zijn, dan kiest u voor een kom verse soep, smakelijke salade of een heerlijk belegd broodje (zolang de voorraad strekt). De keuken is open tot 17.30 uur.

Wilt u in restaurant Dalzicht met meer dan acht personen komen eten, of liever een maaltijd van De Brug? Dan kunt u tot minimaal twee dagen van tevoren reserveren bij de receptie (088) 356 00 00.

In Soest kunt u op maandag, woensdag en vrijdag genieten van een heerlijke maaltijd in het seniorenrestaurant Dalzicht in Molenschot te Soest. U bent van harte welkom en u kunt reserveren via de Stichting Welzijn Ouderen Soest (SWOS): (035) 60 23 681.