Seniorenrestaurants: iedereen is welkom!

Lekker eten en drinken is belangrijk: een kopje koffie met iets lekkers, een goede maaltijd of een lekkere borrel. Het is één van de dingen die het leven mooi maakt. En het met elkaar aan de dis zitten is een gezellig en sociaal moment.

Soest - restaurant Het Dalzicht

Restaurant Het Dalzicht in Soest, op de begane grond van Molenschot, biedt dagelijks heerlijke verse maaltijden; eenvoudig met een stukje kip, vegetarisch, of een meer luxueuze maaltijd met een biefstukje en champignons. Het staat regelmatig op de kaart! Vanuit de frontofficekeuken bereiden de medewerkers van Het Dalzicht het dagmenu. Als de wisselende schotels voor u te veel zijn, dan kiest u voor een kom verse soep, frisse salade, een snack uit de frituur of een heerlijk belegd broodje (zolang de voorraad strekt). U kunt dagelijks kiezen uit de
à-la-cartemenu’s. De keuken is open tot 17.30 uur.

In Soest worden in het restaurant regelmatig restaurantavonden voor senioren uit de regio georganiseerd. Deze avonden worden aangekondigd in de Soester Courant, maar u mag altijd informeren bij de receptie van Molenschot. U kunt op werkdagen tussen 8.00 en 16.45 uur reserveren bij de receptie.
U bent van harte uitgenodigd; we zien u graag aan tafel!

Amersfoort - Grand Café Birkhoven Park

In het Grand Café Birkhoven in Amersfoort, gelegen aan de Soesterweg, kunt u elke dag terecht voor een heerlijke verse maaltijd. De frontofficekeuken biedt u dagelijks verse soep, smakelijke salade, een snack uit de frituur of een heerlijk belegd broodje (zolang de voorraad strekt).
De keuken is open tot 18.00 uur.

Baarn - restaurant Santvoorde

Op locatie Santvoorde in Baarn kunt u elke dag tussen 8.00 – 16.30 uur binnenlopen voor een (warm) drankje met iets lekkers, een snack of een borrel.

Wilt u in één van onze restaurants aanschuiven voor een warme driegangenmaaltijd? Leest u dan verder op de pagina maaltijdservice.

Delen

Locaties

Birkhoven Park Niet
Birkhoven Park

Birkhoven Park biedt naast een ontmoetingscentrum verschillende kleinschalige woonvoorzieningen voor oudere mensen met dementie, een lichamelijke beperking of ouderen met een lichamelijke hulpvraag én een verleden binnen de psychiatrie.

Hazelaar
Hazelaar

Hazelaar, op Birkhoven Park in Amersfoort, is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. Er wonen twee groepen van zes personen.In Hazelaar benaderen we alles zo huiselijk mogelijk. Wat we ook doen, het gaat erom dat de bewoners zich echt thuis voelen.

Populier
Populier - begane grond

Populier is een kleinschalige woonvorm van Lyvore op Birkhoven Park. De locatie bestaat uit 2 verdiepingen die ieder ruimte biedt aan 6 bewoners.

Kastanje
Kastanje

Kastanje in Amersfoort is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een vorm van dementie. Op Kastanje wonen twaalf cliënten, opgesplitst in twee groepen van zes personen.

Vier Linden Op Birkhoven Park DSC4473
De Vier Linden

De Vier Linden is een woonvorm voor mensen met een lichamelijke beperking die langdurige verpleeghuiszorg nodig hebben. In de moderne locatie aan de Soesterweg in Amersfoort zijn de bewoners van alle gemakken voorzien.

Leilinde Zolderverd. Buiten
Leilinde

Leilinde is een leerafdeling en bevindt zich in hetzelfde gebouw als De Vier Linden in Amersfoort. In Leilinde wonen mensen met een lichamelijke beperking die langdurige verpleeghuiszorg nodig hebben. Er zijn elf woongelegenheden.

Populier
Populier - eerste etage

Op de eerste verdieping van Populier zijn eenkamerappartementen voor mensen met een gerontopsychiatrische achtergrond; ofwel somatiek met onderliggende uitgebluste psychiatrische problematiek. We bieden een aangename en veilige woonomgeving, in uw eigen appartement met sanitaire voorziening.

Puntenburg Hoofdingang
Puntenburg

Puntenburg is een wooncomplex in Amersfoort voor mensen van 55 jaar en ouder. Lyvore biedt thuiszorg en in enkele appartementen intramurale verpleeghuiszorg.

Hfst 14 (12.0)
Het Ontmoetingscentrum Baarn

Op locatie Santvoorde vindt u Het Ontmoetingscentrum Baarn. Hier kunt u ook terecht voor specialistische dagbehandeling voor ouderen met een vorm van dementie.

Santvoorde DSC8780 Web
Santvoorde

Santvoorde is een locatie voor Wonen met Zorg in Baarn. Het complex bestaat bestaat uit een hoofdgebouw, waar zorg en ondersteuning wordt geboden aan bewoners. Santvoorde ligt middenin een woonwijk en heeft een gezamenlijke open tuin.

Mevrouw Staat In Restaurant
Het Ontmoetingscentrum Soest

Op locatie Molenschot vindt u Het Ontmoetingscentrum Soest. Hier kunt u terecht voor dagbesteding voor ouderen met en zonder indicatie.

Molenschot Hoofdingang
Molenhof

Molenhof maakt deel uit van woonzorglocatie Molenschot en heeft een eigen woongedeelte op de begane grond.

Hfst 14 (18.0)
Molenschot

Molenschot is een woonzorglocatie midden in Soest. Er is altijd iets te beleven; restaurant Het Dalzicht en Het Ontmoetingscentrum Soest bevinden zich ook op deze locatie.

Daelhoven DSC8719 Web
Daelhoven

Voor het zorgteam van Daelhoven staat de bewoner centraal. We bootsen zoveel mogelijk de woonsituatie na zoals die voor de bewoners thuis was. De locatie Daelhoven in Soest staat middenin een woonwijk.

Dames In Restaurant
Het Ontmoetingscentrum Amersfoort

Het Ontmoetingscentrum Amersfoort biedt zowel specialistische dagbehandeling voor ouderen met een indicatie als evenementen waar iedereen vanuit Amersfoort welkom is.