Zorg en behandeling

Wanneer u bij ons ​woont, revalideert of zorg aan huis ontvangt, kunt u voor onderzoek, advies, begeleiding of behandeling terecht bij het advies- en behandelteam.

In goede handen

Heeft u vragen over een behandeling, of loopt u tegen problemen aan bij een chronische ziekte of na een ziekenhuisopname? In samenwerking met het advies- en behandelcentrum kunnen we u ongetwijfeld verder helpen of de juiste weg naar een oplossing wijzen. Het advies- en behandelteam is gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen die zich vooral voordoen bij ouderen.

 

SilverRade

Het advies- & behandelteam werkt onder de naam SilverRade. Dit is een netwerkorganisatie met meer dan honderd behandelaren. Lyvore werkt nauw samen met SilverRade. Dankzij deze samenwerking kunnen we veel kennis en ervaring uitwisselen, waardoor de zorg die we u leveren steeds beter wordt.

 

Verschillende disciplines

Wanneer u bij ons komt met een specifieke klacht of vraag, stemmen we in overleg met u en op basis van uw indicatie af welke zorg u nodig heft en welke behandelaren we in gaan schakelen. Bij iedere hulpvraag die u bij ons neerlegt, worden deskundigen betrokken van verschillende disciplines. Zo weten we zeker dat u de beste oplossing geboden krijgt die er is. In het behandelteam zitten de volgende specialisten:

  • Specialisten ouderengeneeskunde
  • Fysiotherapeuten
  • Ergotherapeuten
  • Logopedisten
  • Diëtisten
  • Muziektherapeuten
  • Maatschappelijk werkers
  • Psychologen

 

Revalidatie bij GRMN

Kunt u na een opname in het ziekenhuis niet direct naar huis? Het Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN) biedt gespecialiseerde revalidatie en ondersteuning voor ouderen. Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren. Door u te behandelen en begeleiden, helpen ze u om uw beperkingen te overwinnen of er in ieder geval zo goed mogelijk mee om te gaan in uw thuissituatie. GRMN is een onderdeel van Lyvore en werkt samen met met de behandelaren van Silverrade.

Delen

Locaties

Birkhoven Park Niet
Birkhoven Park

Birkhoven Park biedt naast een ontmoetingscentrum verschillende kleinschalige woonvoorzieningen voor oudere mensen met dementie, een lichamelijke beperking of ouderen met een lichamelijke hulpvraag én een verleden binnen de psychiatrie.

Hazelaar
Hazelaar

Hazelaar, op Birkhoven Park in Amersfoort, is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. Er wonen twee groepen van zes personen.In Hazelaar benaderen we alles zo huiselijk mogelijk. Wat we ook doen, het gaat erom dat de bewoners zich echt thuis voelen.

Populier
Populier

Populier is een kleinschalige woonvorm van Lyvore op Birkhoven Park. De locatie bestaat uit 2 verdiepingen die ieder ruimte biedt aan 6 bewoners.

Kastanje
Kastanje

Kastanje in Amersfoort is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een vorm van dementie. Op Kastanje wonen in totaal twaalf cliënten, opgesplitst in twee groepen van zes personen.

De Plataan Bank
De Plataan

De Plataan is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. Het gebouw is een voormalige school, middenin de Amersfoortse woonwijk Soesterkwartier. Wat De Plataan uniek maakt, is de tuin; de mooiste van het hele Soesterkwartier!

Vier Linden Op Birkhoven Park DSC4473
De Vier Linden

De Vier Linden is een woonvorm voor mensen met een lichamelijke beperking die langdurige verpleeghuiszorg nodig hebben. In de moderne locatie aan de Soesterweg in Amersfoort zijn de bewoners van alle gemakken voorzien.

Leilinde Zolderverd. Buiten
Leilinde

De leerafdeling Leilinde is een onderdeel van De Vier Linden in Amersfoort. In De Vier Linden wonen mensen met een lichamelijke beperking die langdurige verpleeghuiszorg nodig hebben. Er zijn elf woonruimten.

Populier
Populier - eerste verdieping

Op de eerste verdieping van Populier zijn royale appartementen voor mensen met een psychogerontologische achtergrond; ofwel dementie met onderliggende psychiatrische problematiek. We bieden een aangename en veilige woonomgeving, in uw eigen appartement met sanitaire voorziening.

Puntenburg Hoofdingang
Puntenburg

Puntenburg is een wooncomplex in Amersfoort voor mensen van 55 jaar en ouder. Lyvore biedt thuiszorg en in enkele appartementen intramurale verpleeghuiszorg.

Quercus
Quercus

Quercus is een nieuwbouwvilla in de bosrijke omgeving van Amersfoort. De kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie biedt plaats aan een groep van zeven mensen en een groep van acht mensen.

Villa De Eik
Villa de Eik

Villa de Eik, een verbouwde villa uit de jaren ’30, is gelegen in een bosrijke omgeving. De villa ligt dichtbij de dierentuin en het station en ca. twee km van het centrum van Amersfoort. Er wonen twee groepen van zeven personen.

Santvoorde DSC8780 Web
Santvoorde

Santvoorde is een locatie voor Wonen met Zorg in Baarn. Het complex bestaat bestaat uit een hoofdgebouw, waar zorg en ondersteuning wordt geboden aan bewoners. Santvoorde ligt middenin een woonwijk en heeft een gezamenlijke open tuin.

Achterkant Krabbelaan
Krabbelaan

Krabbelaan is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie, middenin een woonwijk in Baarn. Er zijn twee groepen van zes à zeven bewoners.

Noorderhof Zicht Op 68
Noorderhof

Noorderhof in Baarn is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. De locatie bevindt zich middenin een woonwijk, tegenover een basisschool.

Elisabeth Park De Tuin
Elisabeth Park

Elisabeth Park ligt in Lage Vuursche en bestaat uit drie accommodaties: Merelhof, een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking en Vinkehof en Lijsterhof, twee locaties voor ouderen met dementie.

Lijsterhof (2)
Lijsterhof

Lijsterhof is een kleinschalige nieuwbouwlocatie voor mensen met een vorm van dementie, midden in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche en onderdeel van Elisabeth Park.

EP7 Nieuwbouw Met Kippenren
Merelhof

Merelhof is een kleinschalige nieuwbouwlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking, midden in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche en onderdeel van Elisabeth Park.

Molenschot Hoofdingang
Molenhof

Molenhof maakt deel uit van woonzorglocatie Molenschot en heeft een eigen woongedeelte op de begane grond.

Hfst 14 (18.0)
Molenschot

Molenschot is een woonzorglocatie midden in Soest. Er is altijd iets te beleven; restaurant Het Dalzicht en Het Ontmoetingscentrum Soest bevinden zich ook op deze locatie.

Daelhoven DSC8719 Web
Daelhoven

Voor het zorgteam van Daelhoven staat de bewoner centraal. We bootsen zoveel mogelijk de woonsituatie na zoals die voor de bewoners thuis was. De locatie Daelhoven in Soest staat middenin een woonwijk.

Wiekslag Boerenstreek
Wiekslag Boerenstreek

Wiekslag Boerenstreek in Soest is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een lichamelijke beperking. De locatie bevindt zich op een levendige plek in de woonwijk Boerenstreek.

Wiekslag Smitsveen1
Wiekslag Smitsveen

Wiekslag Smitsveen is een kleinschalige woonvorm en ligt midden in de woonwijk Smitsveen, naast een basisschool.

De Heybergh
De Heybergh

De Heybergh is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie of een lichamelijke beperking en bevindt zich aan de gezellige winkelstraat van Soesterberg.