Lyvore als werkgever

Als je werkt bij Lyvore, heb je geen 'gewone' baan. Wij doen ons werk met liefde, toewijding en plezier. Ons hart ligt bij ouderen en ouderenzorg. Onze medewerkers van Lyvore zijn geïnteresseerd in de mensen voor wie ze zorgen en leveren graag een bijdrage aan de waarde van hun leven.

Bij Lyvore vinden we dat mensen in hun werk het best functioneren als zij plezier hebben in wat ze doen. Daarom hebben onze medewerkers eigen taken en verantwoordelijkheden. We stimuleren initiatieven en ideeën die onze zorg en dienstverlening verder helpen. De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers is ons veel waard. We bieden daarom een breed pakket aan interne scholingen en workshops met actuele thema’s.

De medewerkers van Lyvore

Onze cliënten staan bij Lyvore altijd centraal. Alles wat we doen, bedenken of zeggen, is gericht op het leveren van een positieve en waardevolle bijdrage aan hun leven. Samenwerking en communicatie zijn daarbij heel belangrijk. Onze medewerkers besteden veel aandacht aan een prettige en respectvolle omgang met de cliënten. Dat geldt vanzelfsprekend ook in het contact met de familie, vrienden, bezoekers en collega's.

Een medewerker van Lyvore gaat met inzet en enthousiasme aan het werk. Hij of zij vindt het iedere dag weer een uitdaging actief te zoeken naar mogelijkheden om nóg betere zorg te leveren. In het belang van de mensen voor wie we het uiteindelijk allemaal doen.