Stages Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)

Bij Lyvore is het mogelijk om voor verschillende opleidingen stages te lopen. Uiteraard bieden wij stageplaatsen aan voor de zorgopleidingen, zoals servicemedewerker, verzorgende IG/MZ en verpleegkundige niveau 4 en 6. Wij hebben ook jaarlijks enkele stageplaatsen voor studenten Maatschappelijke Zorg, Sport, Spel & Beweging en ICT.

Een bijzondere stageplaats!

De Leilinde is een Leerafdeling waar zes enthousiaste coaches klaar staan om je als MBO-verzorgende, of verpleegkundige MBO of HBO op te leiden tot een felbegeerd diploma. De Leilinde heeft een goed leerklimaat waar plezier maken met onze cliënten en met elkaar belangrijk is.

Meer lezen over onze leerafdeling Leilinde?

Interesse in een BOL stageplaats?

Bespreek dit dan met je studentcoach en het BPV-bureau op jouw school. Zij dragen zorg voor een goede match. Stuur bij interesse en goedkeuring van jouw school en studentcoach een motivatiebrief met CV naar het Leercentrum: leercentrum@lyvore.nl.

Overige BOL stageplaatsen

Naast onze stageplaatsen voor zorg gerelateerde opleidingen, bieden wij ook enkele stageplaatsen aan voor overige opleidingen.

Nieuwsgierig welke stageplaatsen er nog meer zijn?

Het WijkLeerbedrijf in Amersfoort

Ben jij een doener? Wil je zoveel mogelijk in de praktijk leren, maar vind je schooldagen ook belangrijk om kennis op te doen? Samen met onderwijsinstellingen MBO-Amersfoort en ROC Midden Nederland is in het Soesterkwartier in Amersfoort het WijkLeerbedrijf opgezet. Als stagiaire doe je werkervaring op die perfect aansluit bij jouw opleiding Servicemedewerker Zorg & Welzijn. Je leert terwijl je in het Soesterkwartier werkt.

Meer weten over het WijkLeerbedrijf