Ontwikkelmogelijkheden

Als zorgprofessional ben je nooit uitgeleerd. Naast de verplichte trainingen en cursussen biedt Lyvore verschillende andere ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Welke kansen zie jij voor jezelf? En benut je alle kansen volledig? Het Leercentrum kan je hierbij op weg helpen. Het is aan jou om de eerste stap te zetten.

Er zijn verschillende persoonlijke en vaktechnische ontwikkelmogelijkheden binnen Lyvore. Zo bieden we opleidingen aan die je (verder) specialiseren of juist je horizon verbreden. Je kunt nieuwe vaardigheden leren en je bestaande vaardigheden verbeteren. Lyvore daagt regelmatig zorgmedewerkers uit mee te denken over passende, interne opleidingen.

Van huishoudelijk medewerker naar Verzorgende IG

Ruim twintig jaar werkt Leonoor (51) als gastouder in de kinderopvang als zij door teruglopende vraag en de mantelzorg voor haar ouders besluit om van baan de switchen. Ze is gestart als huishoudelijk medewerker bij Lyvore. Leonoor: "Door mijn nieuwe baan en de zorg voor mijn ouders kwam ik in aanraking met het vak. Ik ontdekte dat ik meer wilde betekenen en besloot om een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) voor Verzorgende IG te volgen." Inmiddels heeft Leonoor haar diploma Verzorgende IG gehaald en volgt ze de opleiding Verpleegkundige niveau 4.

Benieuwd naar het verhaal van Leonoor? Lees hier verder.

Wat zijn jouw ambities?

Heb jij al een idee hoe je je wilt ontwikkelen? Wij bieden je alle kansen om door te groeien in de zorg. Vertel ons jouw wensen en ambities. Jouw ontwikkeling vinden wij zo belangrijk, dat wij jouw opleiding betalen.

Ik zit nu helemaal op mijn plek in de zorg.

Ruim twintig jaar werkt Leonoor als gastouder in de kinderopvang als zij door teruglopende vraag en de mantelzorg voor haar ouders besluit om van baan te veranderen. Ze gaat werken als huishoudelijk medewerker bij Lyvore. Ik ontdekte dat ik meer wilde betekenen en besloot om een Beroeps Begeleidende Leerweg voor Verzorgende IG te volgen. Best even wennen om op 51-jarige leeftijd weer in de schoolbanken te zitten, maar het gaat me goed af. Alles wat ik leer kan ik direct in de praktijk toepassen. Al snel kon ik als Verzorgende IG op pad naar mijn eigen cliënten.

Leonoor
Leerling verpleegkundige
Leonoor