Loopbaan

De zorg is volop in beweging. Met ons opleidingsbeleid stellen we onze medewerkers voortdurend in staat om te gaan met nieuwe technieken, situaties en eisen. Bij de invulling van het beleid spelen uiteraard de persoonlijke ambities en belangstelling van de individuele medewerker een grote rol.

Lyvore ontwikkelt talenten, biedt doorstromingsmogelijkheden en houdt zo de kwaliteit van de organisatie op een hoog niveau.

Ons opleidingsteam

Onze opleidingscoördinator ondersteunt samen met drie praktijkopleiders het opleidings- en ontwikkelingstraject van alle medewerkers. De praktijkopleiders bewaken de voortgang, geven advies en begeleiden en coachen de werkbegeleiders. Persoonlijke interesse en betrokkenheid vormen daarbij het uitgangspunt.

De opleidingsmogelijkheden bij Lyvore

Als medewerker van Lyvore krijg je diverse mogelijkheden om je professionele kwaliteiten te blijven ontwikkelen door middel van beroepsopleiding in verpleging en verzorging, maar ook door stages op medisch en paramedisch terrein.

Wil je meer weten over opleidingsmogelijkheden bij Lyvore? Het opleidingsteam geeft graag duidelijk antwoord op je vragen. Telefoon: (088) 356 00 00.