Bij Lyvore verdien je naast een zinvolle baan in de zorg, ook nog eens een goed salaris.

Zinvolle baan

Ben je op zoek naar vakantiewerk dat je een rijke werkervaring levert voor je CV, in een dynamische omgeving met gezellige collega’s en cliënten die je enorm waarderen? Kom dan in de vakantie werken bij Lyvore.

Vakantiewerk & corona virus

Juist in deze periode van de corona crisis, kijken we vooruit naar de zomerperiode, om ervoor te zorgen dat de zorg aan ouderen ook dan gewoon doorgaat. We weten op dit moment nog niet tot wanneer alle beperkende maatregelen gelden, maar voor jou goed om te weten dat je als vakantiekracht niet zal worden ingezet op een afdeling waar een cliënt wordt verzorgd, die besmet is met het corona virus.

Goed salaris

Als je bij ons komt werken, verdien je meer dan met een vakantiebaan in de supermarkt. Niet alleen door de ervaring die je opdoet, maar ook qua salaris. Je leeftijd, eerdere ervaring door vakantiewerk bij Lyvore en opleiding tellen allemaal mee in je salaris. Hier zie je hoeveel je kunt gaan verdienen.

Jij

 • Je wilt in de zomer van 2020 graag bij Lyvore aan de slag.
 • Je bent minimaal 16 jaar en in de periode eind juni tot en met september 2020 minimaal 2 weken aaneengesloten beschikbaar.
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen en je werkt graag met mensen.
 • Je kan ook eerder aan de slag; bijvoorbeeld na je eindexamen, dan is een tijdelijk flexcontract mogelijk.

Meld je dan snel aan en wie weet ben jij in de vakantie onze steun en toeverlaat!

Mogelijkheden

Volg je een zorgopleiding? Meld je dan snel aan door ons te bellen, appen of mailen.

Heb je geen zorgachtergrond? Alle vakantiewerkplekken voor 2020 zijn inmiddels vervuld. Vanaf maart 2021 kun je solliciteren naar vakantiewerk voor zomer 2021.

Noortje Linden
Noortje Linden
Recruiter

Aan de slag als …

Met of zonder opleiding in de zorg; je bent welkom!
Als je student bent aan een Verzorgende- of Verpleegkundige opleiding, breng je in de praktijk wat je het afgelopen jaar op school hebt geleerd. Je gaat aan de slag als:

Zorgondersteuner/facilitair medewerker

Je brengt gezelligheid en aandacht voor bewoners, je helpt bij het bereiden en verstrekken van maaltijden, gaat mee met cliënten naar activiteiten en helpt je collega’s bij hun zorgtaken en huishoudelijke taken, zoals opruimen en schoonmaakwerkzaamheden. 

 • Je bent 16 jaar of ouder
 • Je bent minimaal 2 weken beschikbaar in de maanden juli t/m september
 • Je werkt op een van de woonzorglocaties van Lyvore: in regio Soest, Amersfoort, Baarn, Soesterberg, Bilthoven, Driebergen of Lage Vuursche
 • Heb je eerdere werkervaring bij Lyvore? Je krijgt ‘n hoger salaris.

Hulp in de huishouding

Je ondersteunt de cliënten in hun dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden. Je werkt bij Zorg aan huis (bij de mensen thuis). 

 • Je bent 17 jaar of ouder
 • Je bent minimaal 2 weken beschikbaar in de maanden juli t/m september
 • Bij mensen thuis in regio Soest of Baarn
 • Heb je eerdere werkervaring bij Lyvore? Je krijgt ‘n hoger salaris.

Zorgmedewerker

Ben jij bezig met een Verzorgende of Verpleegkundige opleiding? Dan heb je al een bewuste keuze gemaakt om mét mensen vóór mensen te werken. Breng in de praktijk wat je het afgelopen jaar op school hebt geleerd. Ga tijdens je vakantie bij ons aan de slag als zorgmedewerker!

Je mag zelfstandig zorgtaken uitvoeren, afhankelijk van hoe ver je bent met je opleiding. Je werkt bij Zorg aan Huis (bij de mensen thuis) of op een van de woonzorglocaties van Lyvore. We hebben locaties in Soest, Amersfoort, Baarn, Soesterberg, Bilthoven en Lage Vuursche.

Heb je het bij ons naar je zin? Kom dan na je vakantie werken als leerling, flexmedewerker of stagiair!

 

 

Je hebt je aangemeld, en dan?

Als je je hebt aangemeld, ontvang je van ons zo snel mogelijk bericht met een uitnodiging voor een bijeenkomst voor vakantiekrachten. In deze bijeenkomst vertellen we meer over Lyvore; de locaties en teams waar je kan gaan werken. We vragen je om ter plekke een inschrijfformulier in te vullen, waarop staat waar je wilt werken, voor hoeveel uur per week en in welke functie. We bekijken samen wat er mogelijk is en regelen dan per direct je aanstelling.

 

Onze cliënten zijn blij met je hulp!

Onze cliënten zijn ouderen die vanwege hun beperkingen zorg ontvangen van Lyvore en/of in een van onze woonzorglocaties wonen. Zij hebben lichamelijke problemen of een vorm van dementie. Zij gunnen de vaste medewerkers hun vakantie en zijn blij met jongeren die hen komen helpen bij allerlei dagelijkse dingen en vaak ook met een persoonlijk praatje.