Bij Lyvore verdien je naast een zinvolle baan in de zorg, ook nog eens een goed salaris.

Zinvolle baan

Ben je op zoek naar vakantiewerk dat je een rijke werkervaring levert voor je CV, in een dynamische omgeving met gezellige collega’s en cliënten die je enorm waarderen? Kom dan in de vakantie werken bij Lyvore.

Vakantiewerk & corona virus

Juist in deze periode van de corona crisis zorgen we er met elkaar voor dat ook in de zomer de zorg aan ouderen gewoon doorgaat. Voor jou goed om te weten dat je als vakantiekracht niet zal worden ingezet op een afdeling waar een cliënt wordt verzorgd, die besmet is met het corona virus.

Goed salaris

Als je bij ons komt werken, verdien je meer dan met een vakantiebaan in de supermarkt. Niet alleen door de ervaring die je opdoet, maar ook qua salaris. Je leeftijd, eerdere ervaring door vakantiewerk bij Lyvore en opleiding tellen allemaal mee in je salaris. Hier zie je hoeveel je kunt gaan verdienen.

Jij

  • Je wilt in de zomer van 2020 graag bij Lyvore aan de slag.
  • Je bent minimaal 17 jaar en in de periode eind juni tot en met september 2020 minimaal 2 weken aaneengesloten beschikbaar.
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen en je werkt graag met mensen.

Meld je dan snel aan en wie weet ben jij in de vakantie onze steun en toeverlaat!

Aan de slag als …

Met of zonder opleiding in de zorg; je bent welkom!
Als je student bent aan een Verzorgende- of Verpleegkundige (MBO en HBO) opleiding, breng je in de praktijk wat je het afgelopen jaar op school hebt geleerd. Je gaat aan de slag als:

Mogelijkheden

Volg je een zorgopleiding? Meld je dan snel aan door ons te bellen, appen of mailen.

Heb je geen zorgachtergrond? Er zijn nog mogelijkheden als Hulp bij het Huishouden bij mensen thuis (min. 17 jaar). Alle andere vakantie- werkplekken zijn inmiddels vervuld.

Aanmelden doe je zo

Per mail: vul je gegevens in (naam, adres, telefoon, e-mailadres, welke periode wil je vakantiewerk doen en welke zorgopleiding je volgt).

Mailadres: vakantiewerk@lyvore.nl

Per telefoon: (06) 309 661 82

Salarissen vakantiekrachten

Wil je weten wat jouw salaris gaat worden?

Hulp in de huishouding

Je ondersteunt de cliënten in hun dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden. Je werkt bij Zorg aan huis (bij de mensen thuis). 

  • Je bent 17 jaar of ouder
  • Je bent minimaal 2 weken beschikbaar in de maanden augustus t/m september
  • Bij mensen thuis in regio Soest of Baarn
  • Heb je eerdere werkervaring bij Lyvore? Je krijgt ‘n hoger salaris.

Zorgmedewerker

Ben jij bezig met een Verzorgende of Verpleegkundige opleiding? Dan heb je al een bewuste keuze gemaakt om mét mensen vóór mensen te werken. Breng in de praktijk wat je het afgelopen jaar op school hebt geleerd. Ga tijdens je vakantie bij ons aan de slag als zorgmedewerker!

Je mag zelfstandig zorgtaken uitvoeren, afhankelijk van hoe ver je bent met je opleiding. Je werkt bij Zorg aan Huis (bij de mensen thuis) of op een van de woonzorglocaties van Lyvore. We hebben locaties in Soest, Amersfoort, Baarn, Soesterberg, Bilthoven en Lage Vuursche.

Heb je het bij ons naar je zin? Kom dan na je vakantie werken als leerling, flexmedewerker of stagiair!

Inschrijven voor zorgondersteuner/facilitair medewerker is niet meer mogelijk, we hebben voldoende aanmeldingen

Je hebt je aangemeld, en dan?

Als je je hebt aangemeld, ontvang je van ons zo snel mogelijk bericht.

 

Onze cliënten zijn blij met je hulp!

Onze cliënten zijn ouderen die vanwege hun beperkingen zorg ontvangen van Lyvore en/of in een van onze woonzorglocaties wonen. Zij hebben lichamelijke problemen of een vorm van dementie. Zij gunnen de vaste medewerkers hun vakantie en zijn blij met jongeren die hen komen helpen bij allerlei dagelijkse dingen en vaak ook met een persoonlijk praatje.