Vrijwilligers

Lyvore is van mening dat vrijwilligers van essentiële waarde zijn in de begeleiding van cliënten. Hun inzet betekent voor veel cliënten persoonlijke aandacht voor persoonlijke wensen. Op dit moment houdt Lyvore een campagne voor het werven van vrijwilligers. Heeft u de borden "Wilt u mijn hond uitlaten?" al gezien langs de weg? 

wilt u mijn hond uitlaten

Naast het ondersteunen van de activiteiten rondom cliënten, zijn er eveneens vrijwilligersactiviteiten ten behoeven van het versterken van de organisatie. De vrijwilliger kan zich namelijk ook inzetten rondom alle werkzaamheden van ondersteunende afdelingen. Dit zijn bijvoorbeeld de administratie en de facilitaire dienst. Welke talenten en competenties heeft u in huis? We ontmoeten u graag bij Lyvore! Afhankelijk van uw wens en kennis kunt u een helpende hand bieden tijdens het algemeen dagelijks leven.

Onze huidige vacatures voor vrijwilligers

  • Gastvrouw of gastheer op de verschillende zorgafdelingen.
  • Bij de dagbehandeling assisteren bij activiteiten en bieden van ondersteuning bij de maaltijd.
  • Bij Zorg aan huis kunt u helpen bij individuele activiteiten. Een wandeling maken en even naar buiten is zo’n voorbeeld
  • Begeleiding bij het bezoeken van familie of vrienden of een afspraak in het ziekenhuis of de polikliniek.
  • Koffie en thee inschenken in de recreatiezaal overdag of bij informatieavonden.;
  • Assisteren bij allerlei dagactiviteiten zoals kegelen, sjoelen, kaarten, bloemschikken, haken en breien, muziek luisteren, bingo spelen, bakken, beautymiddag, uitstapjes en feesten.

Vrijwilligersactiviteiten 

Wilt u weten wat Lyvore u als vrijwilliger heeft te bieden aan mogelijkheden of wilt u zich aanmelden, mail dan naar vrijwilliger@lyvore.nl. De coördinatoren vrijwilligerswerk geven graag duidelijk antwoord op uw vragen.

Soest
mw. Carolien Sukel
(088) 356 00 00
c.sukel@Lyvore.nl

Soesterberg en Lage Vuursche
mw. Marrie Seldenrijk
(088) 356 00 00
m.seldenrijk@Lyvore.nl 

Baarn
mw. Ine van de Steeg
(035) 548 59 00
i.vandesteeg@Lyvore.nl

Amersfoort
mw. Lidy Elbertse
(06) 23901400
l.elbertse@lyvore.nl