Op de cohortafdeling in Baarn wordt vanaf 26 oktober a.s. zorg geboden aan maximaal 13 mensen die Covid-19 positief getest zijn. De cliënten wonen geïsoleerd en hebben jouw hulp nodig voor (verpleegtechnische) zorg en welzijn.

De afdeling

De cohortafdeling op onze locatie Santvoorde in Baarn is opgezet voor de gehele regio. Cliënten die positief getest zijn op Covid-19 komen hier om verzorgd te worden en te herstellen. Soms is herstel niet meer mogelijk en biedt het team palliatief terminale zorg. 

Het team

Het cohortteam is een hecht team en bestaat uit woonmedewerkers, verzorgenden IG, verpleegkundigen en artsen. Samen bied je de zorg en aandacht op maat. Aan clienten, maar ook aan elkaar. Want als team ben je echt op elkaar aangewezen en is het nodig dat je op elkaar kunt vertrouwen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Natuurlijk doen wij er alles aan onze medewerkers te beschermen. Daarom bieden wij alle persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig en mogelijk zijn. Hierbij volgen wij nauw de richtlijnen die hiervoor gelden, immers, wij willen dat onze medewerkers hun werk zo veilig mogelijk kunnen uitvoeren met oog voor de gezondheid. Daarnaast staat ons team ‘Zorg voor Elkaar’ altijd klaar als jij een luisterend oor, tips of hulp nodig hebt.

Foto: persoonlijke beschermingsmiddelen op de cohortafdeling

Foto: persoonlijke beschermingsmiddelen op de cohortafdeling

Openstaande vacatures

Baarn
6 tot 24 uur per week
Parttime
Baarn
8 tot 32 uur per week
Parttime
Baarn
8 tot 32 uur per week
Bepaalde tijd
Baarn, Driebergen
16 tot 36 uur per week
Bepaalde tijd

Meer informatie?

Jolanda de Vries
Jolanda de Vries
Recruiter

Solliciteren tijdens coronacrisis

Vanwege de coronacrisis vinden sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk telefonisch, via videocall of buiten onze zorglocaties plaats. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de 1,5 meter afstandsmaatregel en de hygienevoorschriften

Meelopen op een locatie is op dit moment niet mogelijk.

Meer weten over het actuele corona beleid

Lees meer over het actuele beleid van Lyvore met betrekking tot het corona virus op deze pagina.

Hier vind je de veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus.

Foto: onze eigen corona teststraat

Foto: onze eigen corona teststraat