Op de cohortafdeling in Baarn wordt zorg geboden aan maximaal 8 mensen die Covid-19 positief getest zijn. De cliënten wonen geïsoleerd en hebben jouw hulp nodig voor (verpleegtechnische) zorg en welzijn.

De afdeling

De cohortafdeling op onze locatie Santvoorde in Baarn is opgezet voor de gehele regio. Cliënten die positief getest zijn op Covid-19 komen hier om verzorgd te worden en te herstellen. Soms is herstel niet meer mogelijk en biedt het team palliatief terminale zorg. 

Het team

Het cohortteam is een hecht team en bestaat uit woonmedewerkers, verzorgenden IG, verpleegkundigen en artsen. Samen bied je de zorg en aandacht op maat. Aan clienten, maar ook aan elkaar. Want als team ben je echt op elkaar aangewezen en is het nodig dat je op elkaar kunt vertrouwen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Natuurlijk doen wij er alles aan onze medewerkers te beschermen. Daarom bieden wij alle persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig en mogelijk zijn. Daarnaast staat ons team ‘Zorg voor Elkaar’ altijd klaar als jij een luisterend oor, tips of hulp nodig hebt.

Openstaande vacatures

Baarn
16 tot 32 uur per week
Parttime
Baarn
24 tot 32 uur per week
Bepaalde tijd

Meer informatie?

Jolanda de Vries
Jolanda de Vries
Recruiter

Wij laten onze clienten niet alleen

Samen met haar collega's van ISZ de Brug en De Bilthuysen doet Bianca, palliatief verpleegkundige, zoals ze zelf zegt "gewoon haar werk". Op de speciale cohortafdeling in Baarn werkt Bianca in strikte isolatie en biedt ze zorg aan corona patiënten. Mensen komen om te herstellen maar soms is herstel niet mogelijk en bieden zij palliatief terminale zorg.
"Ook wij vinden het afschuwelijk als iemand alleen zou moeten overlijden. Dat gaat heel erg tegen het idee in van wat goede palliatieve terminale zorg is. Afscheid nemen is ontzettend belangrijk, dit proberen wij uit alle macht mogelijk te maken".

Bianca
Palliatief Verpleegkundige cohortafdeling
Bianca Van Dorresteijn

Solliciteren tijdens coronacrisis

Vanwege de coronacrisis vinden sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk telefonisch, via videocall of buiten onze zorglocaties plaats. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de 1,5 meter afstandsmaatregel en de hygienevoorschriften

Meelopen op een locatie is op dit moment niet mogelijk.

Meer weten over het actuele corona beleid

Lees meer over het actuele beleid van Lyvore met betrekking tot het corona virus op deze pagina.

Hier vind je de veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus.

Blijf in contact

Nu het niet mogelijk is elkaar te bezoeken, ontstaan binnen en buiten onze organisaties allerlei alternatieve manieren van contact. Kijk hier voor een bundeling van mooie initiatieven om in contact te blijven.