Geluksmomentje

In de vroegte van de ochtend fiets ik naar mijn werk in de Lage Vuursche. Achter iedere deur die ik passeer, is iedereen nog in diepe slaap. Ik niet. Ik trap gestaag door en geniet van de rust om mij heen. De zonnestralen schijnen diffuus door het bladerendak van de bomen. Op de velden die ik passeer ligt een deken van dauw. En het is stil. Stil op straat. Stil in mijn hoofd.

Plotseling schiet er vanuit de bossen iets voor mijn wiel. Ik stop. En kijk. Een vos loopt  onbespied rustig voor mij uit. Zijn staart zwaait in het cadans van zijn tred, lichtjes heen en weer. Alsof hij wil zeggen “volg mij gerust”. Ik geniet van het schouwspel en stap pas weer op als de vos allang verdwenen is in de bossen van de Lage Vuursche. Zeg nou zelf: “mooier kan een werkdag toch niet beginnen?”

Zomaar een ochtend in Lage Vuursche

Elisabeth Park Ontwaakt

Wil je weten hoe het 's ochtends vroeg bij Elisabeth Park is? De rust in het dorp Lage Vuursche zelf ervaren? Nieuwsgierig naar de loopbaan van Asli? Bekijk dan de film "Elisabeth Park Ontwaakt" en laat je inspireren!

Vacatures bij Elisabeth Park

Lage Vuursche
2 tot 32 uur per week
Onbepaalde tijd
Lage Vuursche
8 tot 24 uur per week
Onbepaalde tijd

Elisabeth Park - Lage Vuursche

In de omgeving van Hilversum, ligt het authentieke dorpje Lage Vuursche. Verscholen in de bossen en bekend om de vele pannenkoekenhuizen. Maar vooral bekend om zijn bekendste inwoonster: Prinses Beatrix. Wonende in huis Drakestein is Prinses Beatrix praktisch de buurvrouw van de bewoners en zorgprofessionals op Elisabeth Park. Oorspronkelijk was Elisabeth Park een Rooms Katholiek Klooster, inmiddels ontmoeten verschillende geloofsovertuigingen elkaar.

Eind 2016 is het startschot gegeven voor de bouw van drie nieuwe, kleinschalige woonlocaties: Merelhof, Vinkenhof en Lijsterhof. Na bijna 1,5 jaar bouwen heeft op 16 oktober 2018 de feestelijke opening plaatsgevonden.

Vinkenhof en Lijsterhof zijn woonlocaties voor mensen met een vorm van dementie. Merelhof, met zijn 3 verdiepingen, biedt ouderen met een lichamelijke beperking een thuis. De woongroepen zijn klein en sfeervol en het leven zoals thuis wordt, zoveel als mogelijk is, nagestreeft.

 

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over werken bij Lyvore? Neem dan gerust contact op met één van onze HR adviseurs.

Jolanda de Vries
Jolanda de Vries
Recruiter
Noortje Linden
Noortje Linden
Recruiter