Wie zijn wij?

Lyvore levert zorg van waarde

Mensen worden ouder. Elke dag opnieuw. Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met beperkingen. De consequenties daarvan zijn voor iedereen anders. Voor de één is een beetje praktische ondersteuning voldoende om het leven waardevol en waardig te houden, de ander heeft dag en nacht hulp nodig.

Jouw werk doet ertoe

Clienten ontmoeten Lyvore wanneer ze voor moeilijke keuzes staan. Grote beslissingen, vaak op moeilijke momenten in het leven. Werk je voor Lyvore, dan maak je deel uit van die belangrijke momenten. Lyvore luistert goed naar de zorgvraag en komt met oplossingen. Respect voor persoonlijke wensen staat voorop. Jouw werk doet ertoe. Samen met je collega's lever je een bijdrage aan een waardevol leven voor talloze ouderen.

Zorgen voor een mooie dag. Iedere dag.

Hoe gaat het met u? Die vraag stellen we dagelijks aan onze cliënten. Iedere dag opnieuw dragen we bij aan de waarde van het leven, voor álle mensen voor wie we zorgen. Werk je bij Lyvore, dan ben je betrokken bij dat leven. Bij de mooie kanten, maar ook bij het verdriet. Je kijkt, je luistert, je stelt vragen. Je zorgt, je ondersteunt, je werkt aan herstel. Altijd met een helder doel voor ogen.

Zorgen doe je samen

Samenwerking en communicatie zijn onmisbaar. Cliënt, zorgprofessionals, familie en vrienden hebben een gezamenlijk doel. Dat streven we na met vriendelijkheid, onderling respect, inzet en enthousiasme.

Op elkaar rekenen

Elke dag staan we voor de uitdaging om zo goed mogelijke zorg te bieden. Als zorgprofessional kun je bij Lyvore rekenen op je collega's en op de organisatie. We gaan open en eerlijk met elkaar om. We horen graag wat je ambities zijn en bieden je kansen die waar te maken. Dat is in jouw belang, in ons belang en vooral in het belang van de cliënten, bewoners, bezoekers en revalidanten.

Werkomgeving is woonomgeving

Het werk van een zorgprofessional speelt zich meestal af in de woonomgeving van de cliënten. Dat vraagt om een zorgvuldige benadering. Je bent op bezoek bij mensen die je ondersteunt, begeleidt of behandeling biedt. De wensen en waarden van die mensen zijn altijd het uitgangspunt van wat je te bieden hebt - of dat nu actieve zorg en ondersteuning is of alleen maar een luisterend oor. We willen dat onze zorg een veilig gevoel geeft. Daarom proberen we er zoveel mogelijk voor te zorgen dat onze cliënten kunnen rekenen op vertrouwde gezichten in het zorgteam.