Alied zorg aan huis auto

"Wat verdien jij?"

Onze arbeidsvoorwaarden & CAO

Naast een mooie baan in de zorg, beloven wij je ook primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die interessant voor je kunnen zijn. Onderstaand tref je ons aanbod en informatie over de CAO aan.


CAO VVT

Kom je in dienst bij Lyvore, dan val je automatisch binnen de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). In deze CAO is onder andere voor je geregeld: salaris, vakantiedagen, reiskosten, toeslag voor onregelmatig- heidsdiensten.
Wil je meer weten over de CAO, download een actueel exemplaar via de website van ActiZ: www.actiz.nl/thema/werkgeverschap/cao/overzicht

GEZONDHEID

Lyvore Fit
- Lekker in je vel zitten
- Goede balans werk-privé
- Gezond leven
Bij Lyvore zijn verschillende vitaliteitsprogramma’s ontwikkeld. Wij werken samen met een vitaliteitscoach die jou en eventueel ook jouw team, advies geeft over voeding – beweging – ontspanning.

Korting op zorgverzekering
Met IZZ, Zilveren Kruis en CZ heeft Lyvore afspraken gemaakt over een collectieve korting voor medewerkers. Zo krijg je al een korting tot 9% op de basisverzekering en tot 15% op aanvullende verzekeringen. Maar dat is niet alles, want wij vinden jouw gezondheid zo belangrijk dat wij je ook een werkgeversbijdrage voor de aanvullende verzekering van maximaal € 13,10 bruto (2019) per maand geven.

Hepatitis B
In veel zorgfuncties loop je risico in aanraking te komen met bloed- en bloedproducten en hierdoor het Hepatitis B op te lopen. Wil je je hiertegen beschermen, dan kun je je laten vaccineren. Lyvore stelt deze vaccinatie niet verplicht, maar betaalt de vaccinatie als je je via het GGD regio Utrecht laat inenten op het moment dat je in dienst komt.

GROEI EN ONTWIKKELING

Opleidingsmogelijkheden
Leren, werken, ontwikkelen: Lyvore biedt jou de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Je bent immers nooit te oud om te leren! Wij bieden niet alleen korte, praktijkgerichte cursussen en trainingen, maar ook is het mogelijk een vakopleiding te gaan volgen. Ben jij enthousiast? Wij zijn het zeker! Klik hier voor meer informatie over opleidingsmogelijkheden in de zorg.

Loopbaanontwikkeling
Lyvore denkt hierin graag met je mee:
•Video Interactieve Begeleiding
•Loopbaancoaching
•Werken aan werk van Stichting de Opbouw
•(Inter)nationale stage

Persoonlijke ontwikkeling

Wij willen graag dat jij je op een aantrekkelijke manier kunt ontwikkelen om het beste in jezelf naar boven te halen. Zo kun je onbeperkt en kosteloos interessante e-learning modules via GoodHabitz volgen. Korte, to-the-point en praktijkgerichte trainingen die je kunt doen op een moment dat het jou uitkomt. Daarnaast hebben wij PitStop waarmee je zelf vakgerichte trainingen en opleidingen kunt volgen zodat je bijblijft in wat voor jouw dagelijks werk belangrijk is.

VERDER BELOVEN WIJ

Combinatie werk-privé
Balans tussen werk en prive is van groot belang om op beide vlakken goed en prettig te kunnen functioneren. We houden hier  rekening mee. Echter, in de directe zorgverlening werken we met variabele roosters. Wij bieden 24 uur/7 dagen per week zorg aan cliënten daarom is het nodig dat je je flexibel opstelt. Je wensen rondom je  werktijden bespreken we uiteraard met je.

Dienstverband
Wil je parttime of fulltime werken? We bespreken de mogelijkheid graag met je. In verhouding heeft Lyvore meer parttime functies.  Naast het vaste aantal uur per week, is het ook belangrijk om te weten of je een tijdelijk of vast dienstverband krijgt aangeboden.
Ben je Verzorgende IG of Verpleegkundige (niveau 4, 5 of 6)? Dan bieden wij je bij indiensttreding direct een contract voor onbepaalde tijd.
In alle andere functies bieden wij een contract voor bepaalde tijd, maar vaak wel met de intentie deze daarna voor onbepaalde tijd te verlengen. Immers, zo'n kanjer als jij willen we niet meer kwijt!
In sommige situaties zoeken wij echt voor een bepaalde tijd een nieuwe collega. Dit staat dan vermeld in de vacature.

Eindejaarsuitkering
Werknemers ontvangen één keer per jaar eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris. Dit is bij CAO geregeld, maar wij zijn met deze regeling zeer content. Immers, het is een extra uiting van onze waardering aan jouw inzet bij Lyvore en haar cliënten. En een extraatje is, met de dure december maand in zicht, eind november altijd zeer welkom!
Bij in- of uitdiensttreding gedurende het kalenderjaar wordt de eindejaarsuitkering naar rato uitgekeerd.

Kerstattentie
Werknemer of vrijwilliger: iedereen wordt bij Lyvore zeer gewaardeerd. En dat uiten wij onder andere door aan het einde van het jaar je een verrassende kerstattentie aan te bieden.

Korting bij Centraal Beheer
Ook bij Centraal Beheer Achmea hebben we voor al onze medewerkers kortingen op premies afgesproken op een aantal verzekeringen. Wil je weten of het ook voor jou interessant is? Bij ontvangst van jouw arbeidsovereenkomst ontvang je ook een informatiepakket hierover.

Mobiele telefoon/laptop
Voor de uitoefening van jouw werk, is een mobiele telefoon en/of laptop soms een vereiste. Zo ontvangen bijvoorbeeld alle zorgmedewerker bij Zorg aan huis een mobiele telefoon. Hierdoor is het makkelijk om tijdens je route je cliëntenrooster te zien, deuren te openen via het Fonoroslot en rechtstreeks te communiceren met je collega’s.

Pensioen
Je bent er niet dagelijks mee bezig, maar ook voor jou is een goed pensioen belangrijk. Als medewerker bij Lyvore bouw je pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. En niet alleen een ouderdomspensioen, maar ook nabestaandenpensioen en invaliditeitspensioen.
Meer informatie kun je vinden op www.pfzw.nl

Vakantiebijslag
Waar ga je dit jaar naar toe? Werknemers hebben recht op een vakantiebijslag van 8% van het jaarsalaris. Deze vakantiebijslag wordt eenmaal per jaar, in de maand mei, uitbetaald. Bij einde dienstverband wordt de vakantiebijslag eerder uitgekeerd.

Verlofuren
Lekker even opladen. De warmte opzoeken of juist de kou. Lang of kort. Het maakt niet uit. Je krijgt verlofuren die je kunt gebruiken om even weg te zijn van je werk. Want hoe leuk je werk en je collega’s ook zijn, dit heeft ieder mens nodig.
Naar rato van je contracturen, ontvang je jaarlijks verlofuren die je kunt inzetten. Wil je een keer een lange mooie (wereld)reis maken? Bespreek dit met je team maar wel onder 1 voorwaarde: we willen jouw prachtige ervaringen na je terugkomst horen!

Werkkostenregeling
Wil jij jezelf verder ontwikkelen of wil je werken aan je gezondenheid/vitaliteit? Bij ons kun je tot € 400,- per jaar gebruik maken van de werkkostenregeling. Hiermee onvang je een financieel voordeel omdat je minder belasting over je salaris betaald. Wat valt onder deze regeling:

  • aanschaf fiets, hometrainer of fitness apparatuur
  • aanschaf sportkleding of sportmateriaal
  • contributie sportvereneging f sportschool
  • bezoek aan sauna of masseur
  • lifestyle coachin, dietist of medische check-up
  • abonnement vakliteratuur
  • studiekosten
  • aanschaf smartphone, computer, tablet of printer

Uiteraard gelden hier "de kleine lettertjes" maar daar informeren wij je graag over. Neem gerust eens contactop met één van onze HR adviseurs (088 - 356 00 00), zij vertellen je er graag meer over.

Vind jouw vacature

Heb je nog vragen?

Heb je een algemene vraag over de arbeidsvoorwaarden bij Lyvore? Neem dan gerust contact op met één van onze HR adviseurs
(088) 356 00 00 
contactformulier