leercentrum handeling

"Mijn stage in het verpleeghuis? Die is hartstikke leuk!!!"

Jitske, tweejaars stagiaire 

Stagemogelijkheden Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) 

Bij Lyvore is het mogelijk om voor verschillende opleidingen stages te lopen. Uiteraard bieden wij stageplaatsen aan voor de zorgopleidingen, vanaf verzorgende IG tot Verpleegkundige niveau 6. Maar wij hebben jaarlijks ook enkele stageplaatsen voor studenten Maatschappelijke Zorg, Sport, Spel & Beweging en ICT.

Een bijzondere stageplaats!

De Leilinde is een Leerafdeling waar zes enthousiaste coaches klaar staan om je als MBO-verzorgende, of verpleegkundige MBO of HBO op te leiden tot je felbegeerde diploma. De Leilinde heeft een goed leerklimaat waar plezier maken met onze cliënten en met elkaar belangrijk is.

Het WijkLeerbedrijf in Amersfoort

Ben jij een doener? Wil je zoveel mogelijk in de praktijk leren maar vind je schooldagen ook belangrijk om kennis op te doen? Samen met onderwijsinstellingen MBO-Amersfoort en ROC Midden Nederland is in het Soesterkwartier in Amersfoort het WijkLeerbedrijf opgezet. Als stagiaire doe je werkervaring op die perfect aansluit bij jouw opleiding Servicemedewerker Zorg & Welzijn. Je leert terwijl je in het Soesterkwartier werkt.

Overige BOL stageplaatsen

Naast onze stageplaatsen voor zorggerelateerde opleidingen, bieden wij ook enkele stageplaatsen aan voor overige opleidingen. 

Interesse in een BOL stageplaats?

Bespreek dit dan met je studieloopbaanbegeleider op jouw school. Zij dragen zorg voor een goede match.

Ben je geinteresseerd in een stageplaats bij het WijkLeerbedrijf? Neem dan contact op met Wilma Leenders. 

Wilma Leenders

Wilma Leenders | Wijkstagemakelaar
Wijkleerbedrijf

(06) 301 16 431
wijkleerbedrijf@lyvore.nl