leercentrum handeling

"Ik kreeg alle ruimte mij verder te ontwikkelen."

Leonoor, Verzorgende IG  

Wat zijn jouw ambities? 

Als zorgprofessional ben je nooit uitgeleerd. Naast de verplichte trainingen en cursussen biedt Lyvore verschillende andere doorgroeimogelijkheden. Wij bieden de mogelijkheden en jij bent verantwoordelijk deze kansen te zien en vervolgens te benutten.

Er zijn verschillende persoonlijke en vaktechnische ontwikkelmogelijkheden binnen Lyvore. Zo bieden we opleidingen aan die je (verder) specialiseren of juist je horizon verbreden. Je kunt nieuwe vaardigheden leren en je bestaande vaardigheden verbeteren. Lyvore daagt regelmatig zorgmedewerkers uit mee te denken over passende, interne opleidingen.

Van huishoudelijk medewerker naar Verzorgende IG

Ruim twintig jaar werkt Leonoor (51) als gastouder in de kinderopvang als zij door teruglopende vraag en de mantelzorg voor haar ouders besluit om van baan de switchen. Ze gaat werken als huishoudelijk medewerker bij Lyvore. Leonoor: "Door mijn nieuwe baan en de zorg voor mijn ouders kwam ik in aanraking met het vak. Ik ontdekte dat ik meer wilde betekenen en besloot om een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) voor Verzorgende IG te volgen."

Benieuwd naar het verhaal van Leonoor? Lees hier verder.  

Van Verzorgende IG doorgroeien naar Verpleegkundige niveau 4

Als Verzorgende IG bij Lyvore is het mogelijk de MBO 4 opleiding voor Verpleegkundige te gaan volgen. Je gaat één dag in de week naar school en de overige dagen werk je als Leerling Verpleegkundige. Je ontvangt een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Op welke locatie je gaat werken, bespreek je met één van de medewerkers van het Leercentrum.

Jij behaalt je diploma, Lyvore betaalt je opleiding.

Wil je meer weten over jouw persoonlijke ontwikkeling?

Neem dan contact op met ons Leercentrum of de afdeling HR advies. De medewerkers vertellen jou graag alles over de mogelijkheden die er zijn om door te kunnen groeien/leren/ ontwikkelen. 

(088) 356 00 00 
leercentrum@lyvore.nl
hradvies@lyvore.nl