Doe mee en WIN!

Ben jij die creatieve zorgverlener, die graag actief meedenkt hoe je echt zorg van waarde levert aan de cliënt? Dan dagen wij je uit mee te denken over onze zorgdilemma's, netelige vraagstukken die rechtstreeks uit onze dagelijkse praktijk komen. 

Bij Lyvore is geen dag hetzelfde; onze cliënten zijn tenslotte ook niet hetzelfde. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wij bieden cliënten, bezoekers, revalidanten en bewoners niet alleen zorg, begeleiding en behandeling, maar luisteren oprecht naar hun persoonlijke wensen en behoeften.

Kies en klik op de button met jouw niveau. Laat je hersenen kraken, maak gebruik van je kennis, denk out-of-the-box en kom met een originele oplossing. Vul alle vragen in het sjabloon uitgebreid in. Doe mee en maak kans op die felbegeerde StudentCareAward of een van de drie spiksplinternieuwe witte fietsen!

JA, ik doe mee! 

De winnaars krijgen persoonlijk bericht vanaf 8 maart. In de week van Zorg en Welzijn (11-18 maart) worden de prijzen uitgereikt op Birkhoven Park in Amersfoort op donderdag 14 maart. 

FC_Student-Care-Award-balk