Wonen bij Lyvore

Wanneer je ouder wordt en gebreken krijgt, is het in sommige gevallen niet langer mogelijk thuis te blijven wonen. Het proces dat dan volgt, kent lastige en verdrietige momenten. Afscheid nemen van dingen die ooit vanzelfsprekend leken, vraagt begrip en geduld. De medewerkers van Lyvore denken mee over de keuzes die u wilt maken, om uw leven zoveel mogelijk te blijven leiden, zoals u dat zelf wenst.

Vanzelfsprekend worden de mensen, die belangrijk zijn voor u zijn, bij dit proces betrokken. Dit kan uw levenspartner zijn, maar bijvoorbeeld ook uw kinderen, kleinkinderen, vrienden of buren. U bepaalt zelf wie meepraten.

Bij het kiezen van een (andere) woonzorgvorm verkennen we eerst de mogelijkheden in uw directe (woon)omgeving. We proberen op verschillende manieren de enorme impact, die een verhuizing naar een nieuwe woonsituatie met zich meebrengt, te verkleinen. We vragen daarbij ook advies aan uw huisarts en aan onze samenwerkingspartners. Uw nieuwe woonzorgomgeving zal zeker niet zijn zoals 'thuis' en toch hopen we dat u zich hier veilig en prettig zal voelen en misschien zelfs thuis kunt gaan voelen.

 

Lachende Mevrouw
Kleinschalig wonen

Woningen speciaal voor mensen met een vorm van dementie, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte.

Zorg Aan Huis Twee Generaties
Wonen met zorg

Bij de woonzorglocaties kunt u zorg en service naar wens kiezen.

Samen In De Tuin
Huurstudio's

Studio's speciaal voor mensen die zelfstandig willen wonen én zorg dichtbij wensen.

Planten Water Geven
Kortdurend verblijf

U kunt een bepaalde periode bij Lyvore verblijven als u thuis woont en tijdelijk gespecialiseerde zorg nodig heeft.