Wonen met een lichamelijke beperking

Als het door lichamelijke beperkingen of een chronische ziekte niet langer mogelijk is thuis te blijven wonen, kunt u met de juiste indicatie van het CIZ verhuizen naar één van de locaties van Lyvore.

U vindt hier een aangename en veilige woonomgeving, in de vorm van een eigen appartement met sanitair en kitchenette. Uiteraard bepaalt u zelf de inrichting van uw woning. Voor uw dagelijkse begeleiding, verzorging en verpleging staat een woonzorgteam voor u klaar.

Woont u op een locatie van Lyvore, dan verzorgen we, als u dat wenst, uw maaltijden en doen we tegen betaling de boodschappen en de was. Aanvullend kunt u zorg en service op maat regelen.

Actieve betrokkenheid familie en vrienden

Hoe we de bezigheden, de ontspanning en de gezelligheid precies vormgeven, bespreken we graag met u en uw familie en vrienden. De mensen in uw directe omgeving zijn méér dan alleen een belangrijke gesprekspartner, zij blijven een actieve rol spelen bij de invulling van uw dagelijks leven. Wilt u hierover in gesprek of vraagt u zich af welke mogelijkheden Lyvore voor u heeft, bel met één van onze cliëntadviseurs.

Specialistische zorg

Lyvore stemt de medische behandeling en zorg die u nodig heeft zorgvuldig met u af. Als bewoner kunt u een beroep doen op medische deskundigheid, maar bijvoorbeeld ook op een ergotherapeut, een fysiotherapeut, een specialist ouderengeneeskunde en een psycholoog. voor gespecialiseerde begeleiding werkt Lyvore nauw samen met diverse experts van SilverRade.