Wonen met zorg bij Lyvore

Het valt niet mee om afscheid te nemen van dingen die altijd zo vanzelfsprekend waren. Bij het kiezen van een andere woonvorm kijken we daarom eerst naar uw directe omgeving.

We realiseren ons dat het moeilijk voor u kan zijn om u in de nieuwe woonomgeving thuis te voelen. We gunnen u een veilig en vertrouwd gevoel. Het is niet zoals 'thuis' en toch hopen we dat u zich hier prettig voelt en dat het lijkt op wat ooit 'thuis' was.

Wonen met zorg locaties

Woont u op De Heybergh, Molenschot of Santvoorde, dan zorgen wij voor uw maaltijden en we doen, als u dat wenst, ook de boodschappen en de was voor u. Daarnaast kunt u zorg en service op maat regelen.

Onze zorgmedewerkers stemmen de medische behandeling en zorg die u nodig hebt zorgvuldig met u af. Voor de begeleiding van mensen met dementie hebben we diverse experts in dienst. Als bewoner kunt u een beroep doen op medische deskundigheid, maar bijvoorbeeld ook op een ergotherapeut, een fysiotherapeut, een specialist ouderengeneeskunde en een psycholoog. Lyvore werkt met nauw samen met deze behandelaren. Zij zijn in dienst van SilverRade.

Smakelijk eten

Wonen met zorg locaties Molenschot, Santvoorde en Birkhoven Park hebben een seniorenrestaurant en u bent hier van harte welkom! Smakelijk eten is belangrijk. Het is één van de dingen die het leven mooi maakt. En het met elkaar aan de dis zitten, is vaak een gezellig en sociaal moment. Voelt u zich prettiger in een kleiner gezelschap, dan biedt 'De Huiskamer' u de vertrouwdheid van een kleinschaligere omgeving.

De Huiskamer

Heeft u even geen energie om naar de begane grond te gaan en het restaurant te bezoeken, dan bent u van harte welkom op De Huiskamer op uw woonlocatie. Op Molenschot op iedere etage, maar ook op De Heybergh en Santvoorde bevinden zich  gemeenschappelijke ruimtes, ingericht als 'Huiskamers'. Diverse momenten in de week is onze Woonmedewerker aanwezig. U kunt hier aanschuiven voor ontbijt, lunch of diner, maar ook om de krant te lezen, een spelletje te doen of gewoon een gesprek te voeren met de Woonmedewerker of uw buren. Als u zich eenzaam voelt, is dat een naar gevoel en dan is het extra belangrijk anderen te kunnen ontmoeten. Bewoners en medewerkers creëren hier samen een huiselijke sfeer, waardoor de huiskamers steeds meer worden bezocht.