Zorg aan huis

Voor de meeste mensen is er geen betere plek dan thuis. In de loop van uw leven neemt het belang van die plek alleen maar toe. Daarom organiseren we hulp, thuiszorg en ondersteuning zoveel mogelijk dichtbij huis.

Zo lang mogelijk zelfstandig

De medewerkers van Lyvore ondersteunen u om zo lang mogelijk, prettig en comfortabel, zelfstandig te blijven wonen. Daarbij overlegt de wijkverpleegkundige samen met u en de mensen om u heen over: wat u nog zelf kunt, waarbij u hulp kunt krijgen van uw naasten en welke zorg Lyvore u kan bieden.
Van ons mag u kennis, ideeën, ervaring en een deskundig advies verwachten. We luisteren naar wat u wilt en wat u niet wilt en vertellen eerlijk wat we wel of niet voor u kunnen betekenen. U maakt zelf keuzes en houdt de regie.

Welke zorg

Om zelfstandig te kunnen blijven wonen, heeft u in sommige gevallen thuiszorg of andere vormen van extra hulp nodig. Zorg aan huis van Lyvore biedt begeleiding en ondersteuning in verschillende vormen, zoals persoonlijke verzorging en verpleging.

Daarnaast biedt Zorg aan huis: individuele begeleiding thuis, de inzet van medische en technologische (zoals Medido en personenalarmering) hulpmiddelen om veilig thuis te wonen, dagbesteding, en palliatieve zorg.

Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u vast welke zorg u precies zal ontvangen. Ook voor het vaststellen van een indicatie voor een Persoonsgebonden Budget (PGB) en kunnen u ondersteunen bij de aanvraag van een WLZ-indicatie.

Zorg aan huis van Lyvore werkt in Amersfoort, Baarn (inclusief Lage Vuursche), Soest en Soesterberg met kleine teams in uw wijk. Op deze manier ziet u zoveel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten.

Wilt u meer weten over Zorg aan huis van Lyvore? U kunt contact opnemen met de wijkverpleegkundige of cliëntadviseurs, zij denken graag met u mee. Heeft u buiten kantooruren een vraag, dan kunt u het contactformulier invullen. Binnen enkele dagen nemen we contact met u op.

Cliënttevredenheid

De PREM is het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek voor cliënten in de thuiszorg. Het afgelopen jaar hebben veel cliënten meegedaan aan dit onderzoek. De uitkomst van het onderzoek vindt u hier.  

Wijkverpleegkundige
Wijkverpleegkundige

De wijkverpleegkundige zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

ALT Text
Dagbesteding

Bij lichamelijke beperkingen of beginnende geheugenproblemen bent u hartelijk welkom in één van onze ontmoetingscentra.

Persoonlijke Begeleiding
Individuele begeleiding thuis

De individuele begeleiding aan cliënten gebeurt in nauwe samenwerking met de casemanager dementie.

ALT Text
Palliatieve zorg

In de laatste fase van uw leven kunt u vertrouwen op zorg, ondersteuning en begeleiding die passen bij uw wensen.

Client Met Alarmering
Personenalarmering

U valt of heeft een ander ongeluk in huis. Een persoonlijk alarm kan hierbij uitkomst bieden.

Aan Tafel Zorg Aan Huis
Medido

Medido is een handig apparaat dat u ondersteunt bij het zelfstandig innemen van uw medicatie.