Disclaimer

De medewerkers van Lyvore hebben deze website met grote zorgvuldigheid samengesteld. We doen ons uiterste best, de informatie die we op onze site verstrekken, zo actueel, nauwkeurig en foutloos mogelijk te presenteren. Ondanks die zorgvuldigheid kunnen we niet garanderen dat deze informatie altijd volledig en juist is.

Aan informatie op onze website of publicaties kunt u geen rechten aan ontlenen. In ons streven u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is de informatie op onze website bedoeld ter aanvulling. Het is niet onze bedoeling uw (huidige of mogelijk toekomstige) contact met onze medewerkers te vervangen.

 

Aansprakelijkheid

Voor schade die (in)direct is ontstaan als gevolg van onjuiste informatie op onze website, aanvaardt Stichting Lyvore geen enkele aansprakelijkheid. Dit geldt ook voor informatie van sites waar Lyvore naar verwijst of u naar laat doorlinken.

 

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer of over de inhoud van de website? Dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.