Ontmoetingscentra

Elkaar ontmoeten, daar wordt het leven mooier van. In onze ontmoetingscentra staan de deuren voor u open, zodat u elke dag opnieuw de mogelijkheid heeft om andere mensen tegen te komen. U bent er van harte welkom. Fijn u te ontmoeten!

Kom gezellig een keer binnen

Onze ontmoetingscentra zijn er voor iedereen. Het maakt ons niet uit of u bij Lyvore, een andere zorgaanbieder of zelfstandig thuis woont. Wij ontmoeten u graag. Heeft u een lichamelijke beperking of geheugenprobleem? Wij zoeken graag samen met u welke activiteiten of ontmoetingsgroep het beste bij u past. We hebben gespecialiseerde ontmoetingsgroepen in de ontmoetingscentra in Amersfoort, Baarn en Soest.

Altijd wat te doen

In de ontmoetingscentra is er altijd wat te doen. U leest in alle rust een krantje. Een kop koffie of thee is er altijd te krijgen en vaak staat er ook een versgebakken taart klaar. Heeft u energie om in beweging te komen en iets actiefs te ondernemen of gaat u graag creatief aan de slag? In de ontmoetingscentra kunt u meedoen aan gymnastiek of koersbal.

Eet u liever samen dan alleen? Iedere dag kunt u genieten van een heerlijke lunch of een warme maaltijd. Of u nu mee wilt doen aan één van de activiteiten, een hapje wilt eten of gewoon om een praatje verlegen zit, in de ontmoetingscentra kunt u dagelijks terecht. Kom binnen en schuif gezellig aan.
Naast de vaste activiteiten kunt u in het ontmoetingscentrum ook terecht voor tuinactiviteiten, lezingen, culturele activiteiten, optredens en lezingen.
Uiteraard zijn de mensen om u heen (uw partner, familie, vrienden en mantelzorgers) ook van harte welkom.

Wel of geen indicatie?

Bezoekt u een ontmoetingscentrum en heeft u een indicatie? Dan bent u welkom op een van onze ontmoetingsgroepen. Heeft u geen indicatie? Dan betaalt u een kleine bijdrage. Dit is een vast bedrag per activiteit of dagdeel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor een bezoek aan de Inloop, betaalt u geen eigen bijdrage. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact op met een van de coaches van het ontmoetingscentrum.​

Delen

Locaties

Birkhoven Park Niet
Birkhoven Park

Birkhoven Park biedt naast een ontmoetingscentrum verschillende kleinschalige woonvoorzieningen voor oudere mensen met dementie, een lichamelijke beperking of ouderen met een lichamelijke hulpvraag én een verleden binnen de psychiatrie.

Populier
Populier - begane grond

Populier is een kleinschalige woonvorm van Lyvore op Birkhoven Park. De locatie bestaat uit 2 verdiepingen die ieder ruimte biedt aan 6 bewoners.

Kastanje
Kastanje

Kastanje in Amersfoort is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een vorm van dementie. Op Kastanje wonen twaalf cliënten, opgesplitst in twee groepen van zes personen.

De Plataan Bank
De Plataan

De Plataan is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. Het gebouw is een voormalige school, middenin de Amersfoortse woonwijk Soesterkwartier. Wat De Plataan uniek maakt, is de tuin; de mooiste van het hele Soesterkwartier!

Vier Linden Op Birkhoven Park DSC4473
De Vier Linden

De Vier Linden is een woonvorm voor mensen met een lichamelijke beperking die langdurige verpleeghuiszorg nodig hebben. In de moderne locatie aan de Soesterweg in Amersfoort zijn de bewoners van alle gemakken voorzien.

Leilinde Zolderverd. Buiten
Leilinde

Leilinde is een leerafdeling en bevindt zich in hetzelfde gebouw als De Vier Linden in Amersfoort. In Leilinde wonen mensen met een lichamelijke beperking die langdurige verpleeghuiszorg nodig hebben. Er zijn elf woongelegenheden.

Populier
Populier - eerste etage

Op de eerste verdieping van Populier zijn eenkamerappartementen voor mensen met een gerontopsychiatrische achtergrond; ofwel somatiek met onderliggende uitgebluste psychiatrische problematiek. We bieden een aangename en veilige woonomgeving, in uw eigen appartement met sanitaire voorziening.

Puntenburg Hoofdingang
Puntenburg

Puntenburg is een wooncomplex in Amersfoort voor mensen van 55 jaar en ouder. Lyvore biedt thuiszorg en in enkele appartementen intramurale verpleeghuiszorg.

Santvoorde DSC8780 Web
Santvoorde

Santvoorde is een locatie voor Wonen met Zorg in Baarn. Het complex bestaat bestaat uit een hoofdgebouw, waar zorg en ondersteuning wordt geboden aan bewoners. Santvoorde ligt middenin een woonwijk en heeft een gezamenlijke open tuin.

EP3 Idem EP2
Vinkenhof

Vinkenhof is een kleinschalige nieuwbouwlocatie voor mensen met een vorm van dementie, midden in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche en onderdeel van Elisabeth Park.

Molenschot Hoofdingang
Molenhof

Molenhof maakt deel uit van woonzorglocatie Molenschot en heeft een eigen woongedeelte op de begane grond.

Hfst 14 (18.0)
Molenschot

Molenschot is een woonzorglocatie midden in Soest. Er is altijd iets te beleven; restaurant Het Dalzicht en Het Ontmoetingscentrum Soest bevinden zich ook op deze locatie.

Daelhoven DSC8719 Web
Daelhoven

Voor het zorgteam van Daelhoven staat de bewoner centraal. We bootsen zoveel mogelijk de woonsituatie na zoals die voor de bewoners thuis was. De locatie Daelhoven in Soest staat middenin een woonwijk.

De Heybergh
De Heybergh

De Heybergh is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie of een lichamelijke beperking en bevindt zich aan de gezellige winkelstraat van Soesterberg.

Kaarten Aan Tafel (8)
Zorg aan huis Soesterberg

Voor de meeste mensen is er geen betere plek dan thuis. Daarom organiseren we samen met uw mantelzorgers, ondersteuning en thuiszorg zoveel mogelijk dichtbij huis.

Dames In Restaurant
Zorg aan huis Amersfoort

Voor de meeste mensen is er geen betere plek dan thuis. Daarom organiseren we samen met uw mantelzorgers, ondersteuning en thuiszorg zoveel mogelijk dichtbij huis.

Bij De Dierenweide
Zorg aan huis Soest

Voor de meeste mensen is er geen betere plek dan thuis. Daarom organiseren we samen met uw mantelzorgers, ondersteuning en thuiszorg zoveel mogelijk dichtbij huis.

Zorg Aan Huis Medicijn Uitleg
Zorg aan huis Baarn

Voor de meeste mensen is er geen betere plek dan thuis. Daarom organiseren we samen met uw mantelzorgers, ondersteuning en thuiszorg zoveel mogelijk dichtbij huis.