Daelhoven
De locatie Daelhoven in Soest staat middenin een woonwijk. Daelhoven heeft kleinschalige woningen voor mensen met dementie. Daarnaast zijn er woningen voor mensen met een lichamelijke beperking. In ieder huisje wonen zes mensen.
Kleinschalig wonen voor mensen met dementie of een lichamelijke beperking
Iedere bewoner van Daelhoven heeft een eigen slaapkamer. Daarnaast delen de bewoners een huiskamer, een keuken, een (rolstoel)toilet en een (rolstoel)douche-toilet. In de gemeenschappelijke huiskamer ontmoet u de andere bewoners en bezoekers. Verder zijn er volop mogelijkheden om mee te doen aan de gezamenlijke activiteiten die voor alle bewoners worden georganiseerd, zoals muziek en bewegen, koersbal (buiten), jeu-de-boule (binnen) of een kerkdienst.
Voor de dagelijkse zorg is er een vast team, dat samen met de bewoners het huishouden regelt. In de woongroep zetten we zoveel mogelijk het leven voort zoals het thuis was. Er is veel aandacht voor dagelijkse activiteiten, zoals koken, wassen en schoonmaken.
Een marktplein als centrum
Daelhoven heeft een marktplein. Het plein is binnen, maar de inrichting geeft bewoners het gevoel dat ze buiten zitten. Bankjes, een Petit Café, het is er allemaal. Vanuit Daelhoven is het makkelijk om even een ommetje in de buurt te maken, zoals een wandeling naar de visboer.
Actieve betrokkenheid van familie en vrienden
Hoe we de bezigheden, de ontspanning en de gezelligheid vormgeven, bespreken we graag met u en uw familie en vrienden. De mensen in uw directe omgeving zijn méér dan alleen een belangrijke gesprekspartner, zij blijven actief betrokken bij de invulling van uw dagelijks leven.
Neem vast een kijkje
Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie Daelhoven:
Delen
Faciliteiten
Bushalte
Binnen 100mSupermarkt
Binnen 500mRestaurant/café
Aanwezig op locatieTuin
Aanwezig bij locatieKapsalon
Aanwezig op locatiePedicure
Aanwezig op locatieVisboer
Op loopafstandDiensten

Ontmoetingscentra
De ontmoetingscentra in Soest, Baarn en Amersfoort zijn er voor iedereen.

Ontmoetingsgroepen
Met een indicatie bent u welkom bij één van onze gespecialiseerde ontmoetingsgroepen.

Restaurant
Lekker eten en drinken is belangrijk, het is één van de dingen die het leven mooi maakt.

Geestelijk verzorgers
Een goed gesprek met een geestelijk verzorger kan wonderen doen. Een afspraak is snel geregeld.

Maatschappelijk werk
De maatschappelijk werkers helpen u in het verwerken en accepteren van veranderende omstandigheden.

Vertrouwenspersoon
Worstelt u met een dilemma en of bent u niet tevreden over de zorg? De vertrouwenspersoon adviseert, informeert en bemiddelt.

Zorg en behandeling
Wanneer u bij ons woont, revalideert of zorg aan huis ontvangt, kunt u voor onderzoek, advies, begeleiding of behandeling terecht bij ons advies- & behandelcentrum SilverRade.
Nieuws
Veelgestelde vragen
Als u vragen heeft over een factuur die betrekking heeft op een dienst van Lyvore, dan kunt u contact opnemen met onze collega's van de financiële administratie.
Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren via telefoonnummer (033) 460 05 16 of financieleadministratie@lyvore.nl.
Heeft u een vraag over een factuur die gaat over de eigen bijdrage, dan kunnen wij u niet verder helpen.
Het beste kunt u contact opnemen met het CAK.
Heeft u langdurige zorg nodig? Dan heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het CIZ.
Wilt u bij ons komen wonen? Soms is er niet direct plaats voor u en wordt u tijdelijk op een wachtlijst geplaatst. De wachttijden verschillen per locatie.
We raden u aan om altijd eerst contact op te nemen met onze cliëntadviseurs via (088) 356 00 88 of clientadvies@lyvore.nl.
Hier vindt u een overzicht van de actuele wachttijden.
Nee, helaas regelt Lyvore dit niet. U of uw familie dient dit zelf te doen.
Nee, als u bij Lyvore komt wonen moet u zelf nog een aantal verzekeringen afsluiten.
Nee, helaas kan dat niet. Dat heeft te maken dat we op elke locatie een bepaald “type” zorg bieden. Afhankelijk van uw indicatie krijgt u de plek die het beste bij u past toegewezen.